Fundacja Platon im Kuby Ruminskiego serdecznie zaprasza na Koncert "Przyjaciele", w którym udzial wezmą: Adam Nowak, Mariusz Lubomski, Trio Jazzowe Szczerbate Zajączki oraz Tomek Organek. Koncert odbedzie sie w dn. 19 czerwca 2013 o godz. 19.00 na Dziedzincu Ratusza Staromiejskiego (w razie niepogody koncert zostanie przeniesiony do Dworu Artusa).

Bilety w cenie 40 zl są do kupienie w Klubie Niebo (Ratusz Staromiejski) oraz Biurze Podrózy Rainbow Tours przy ul. Mostowej

Jest już tradycją, że Fundacja Platon im. Kuby Rumińskiego co roku w czerwcu organizuje w Toruniu koncerty charytatywne. Podczas siedmiu dotychczasowych koncertów wystąpiło wielu znakomitych artystów, m.in.: Katarzyna Groniec, Zbigniew Zamachowski, zespół Raz Dwa Trzy, kabaret Ani Mru Mru, Joanna Trzepiecińska i Anna Umer. Dyrektorem artystycznym koncertów jest Mariusz Lubomski. Całkowity dochód z imprez wspiera utalentowane, młode osoby w formie całorocznej pomocy stypendialnej.

Dolącz do wydarzenia na facebooku!